تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 11 اردیبهشت 1404    احادیث و روایات:  Ø§Ù…ام صادق (ع):اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ØŒ يك روز Ø¢...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

 




محبوبترینها


آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1875053844




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کودک آزاری و مجازت آن در ایران


کودک آزاری یک از انواع جرایمی است که بسیار ناخوشایند است و احساسات هر انسانی را جریحه‌دار می‌کند. شاید شما فکر کنید تنها آزار جنسی یا برخوردهای بدنی مصداق کودک آزاری است، اما این‌طور نیست و دایره کودک آزاری از چیزی که فکر می‌کنید گسترده‌تر است. بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی، کودک آزاری عبارت است از هر گونه بدرفتاری فیزیکی و یا عاطفی، سوءاستفاده جنسی یا هر رفتار غفلت آمیزی که منجر به آسیب واقعی یا احتمالی به سلامت، بقا، رشد یا شخصیت کودک شود.

به گزارش سلام نو، همین تعریف نشان می‌دهد که مسئله رفتار درست با کودکان تا چه اندازه حساس و با اهمیت است. یک رفتار ساده، به ظاهر خنده‌دار و بامزه برای ما می‌تواند کودک آزاری محسوب شود و آثاری دلخراش، جبران‌ناپذیری و بزرگ بر جسم یا روان کودک بگذارد. این مسئله نشان می‌دهد که تا چه اندازه باید تعامل با کودکان را با سنجش و دقت انجام داد.

احتمالاً شما هم این کلیپ دردناک و ناراحت کننده از کودک آزاری با فلفل را به خاطر می‌آورید. ویدئویی که در آن یک جوان پولدار به یک دختر بچه فقیر فلفل می‌دهد و در برابر آن به این کودک پول می‌دهد. احتمالا آن جوان با خودش فکر کرده که هم لذتی برده و هم به کودکی فقیر پول خوبی داده. اما واقعیت این است که عزت نفس جریحه‌دار شده‌ی این کودک با هیچ پول قابل ترمیم نیست و خاطره‌ی بد این دختر با هیچ پولی پاک نمی‌شود.

قانون درباره چنین جرایمی چه می‌گوید؟ آیا دست این کودک آزاران باز است و راهی برای مقابله با آنان وجود ندارد؟ اصلاً این‌طور نیست. دسته‌ای از سنگین‌ترین مجازات‌ها در کشورهای مختلف جهان به کودک آزاری اختصاص دارد. در آلمان کودک‌آزاری که بیش از ۲۵ سال سن داشته باشد می‌تواند با مجازات عقیم شدن مواجه شود. در سوئد نیز قانون مشابهی وجود دارد. در فرانسه و اسپانیا نیز مجازات‌هایی مشابه این مورد وجود دارند. در ایالات متحده آمریکا هم دادگاه می‌تواند از احکام تعلیقی تا حبس ابد را برای انواع کودک آزاری در نظر بگیرد.

بر اساس قوانین ایران کلیه اشخاصی که به سن 18 سال تمام نرسید‌‌ه باشند‌‌ از حمایت‌های‌ قانونی در حوزه قوانین حمایت از کودکان و نوجوانان بهره‌مند می‌شود.

د‌‌ر ماد‌‌ه 3 قانون حمایت از کود‌‌کان و نوجوانان گفته شده که هر گونه‌ خرید‌‌، فروش، بهره‌کشی‌ و به‌ کارگیری‌ کود‌‌کان‌ به‌ منظور ارتکاب‌ اعمال‌ خلاف‌ از قبیل‌ قاچاق، ممنوع‌ و مرتکب، حسب‌ مورد‌‌ علاوه‌ بر جبران‌ خسارات‌ وارد‌‌ه‌ به‌ 6 ماه‌ تا یک‌ سال‌ زند‌‌ان یا به‌ جزای‌ نقد‌‌ی‌ 10 میلیون ریال‌ تا 20 میلیون‌ ریال‌ محکوم‌ خواهد‌‌ شد‌‌.

د‌‌ر ماد‌‌ه‌ 4 همین قانون تاکید‌‌ شد‌‌ه هر گونه‌ صد‌‌مه‌ و اذیت‌ و آزار و شکنجه‌ جسمی‌ و روحی‌ کود‌‌کان‌ و ناد‌‌ید‌‌ه‌ گرفتن‌ عمد‌‌ی‌ سلامت‌ و بهد‌‌اشت‌ روانی‌ و جسمی‌ و ممانعت‌ از تحصیل‌ بین سه‌ ماه‌ و یک‌ روز تا 6 ماه‌ حبس یا تا 10میلیون‌ ریال‌ جزای‌ نقدی دارد. در ماده 5 این قانون نیز تصریح شده که کودک آزاری از جمله جرائم عمومی است و نیاز به شاکی خصوصی ندارد. در ماده 6 این قانون نیز برای تمام کسانی هر کس از گزارش کودک آزاری خود داری کند می‌تواند به 6 ماه حبس یا به 5 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شود. در ماده 8 این قانون نیز تاکید شده که اگر کودک آزاری با جرم دیگری ترکیب شده باشد، اشد مجازات برای مجرم لحاظ خواهد شد.

شما می‌توانید کودک‌آزاری را به این شماره اطلاع دهید.

با این همه این مسئله غیر قابل انکار است که ما در زمینه قوانین حمایت از کودکان و نوجوانان خلأهای جدی داریم و نیاز به قوانین جدی‌تری در این زمینه است. در کنار این به نظر می‌رسد ضروری است که دولت بودجه‌ای را در حوزه سلامت روان برای حمایت از کودکان و نوجوانان اختصاص دهد.

واضح آرشیو وب فارسی::




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: ]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن