تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 10 اردیبهشت 1404    احادیث و روایات:  Ù¾ÛŒØ§Ù…بر اکرم (ص):هر كسى، به هدايتى راهنمايى كند، پاداشى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

 




محبوبترینها


آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1875051310




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعلام مفاهیم تباهی بدون برخورد ازلطمه های ستیز با تباهی است


رئیس جمهور، به اشاره به تاریخچه، جایگاه فرهنگی و تعهد دولت به مبارزه با فساد، تاکید کرد که در گذشته، برخی از خطوط قرمز در مسیر مبارزه با فساد وجود داشت و برخی مقامات اعلام می‌کردند که فلان شخص یا موقعیت از دست‌رسی ما محافظت می‌شود و نباید در این زمینه تداخل کرد. اما اکنون تصمیم گرفته‌ایم که این خطوط قرمز را نادیده بگیریم و اصلی‌ترین اولویت ما، مصلحت ملی است. بنابراین، حتی اگر متهم به فساد در داخل سازمان‌ها یا دارایی‌های دولتی قرار داشته باشد، باید بدون تردید و تردید برخورد شود.

رئیس جمهور در حاشیه بازدید از مرکز شبانه‌روزی مبارزه با فساد، به گزارش ایسنا، از سامانه ۲۷۷۷ این مرکز استفاده کرد و روند گزارش‌دهی مردم در مورد مصادیق فساد را بررسی نمود. او تأکید کرد که حساسیت عمومی نسبت به کاهش حداقلی فساد و تقاضا برای از بین بردن آن، کاملاً مشروع و منطقی است و اعلام نمود که مبارزه با فساد یکی از اهداف اصلی و محوری دولت مردمی سیزدهم است. او تاکید کرد که مبارزه با فساد باید به عنوان یک پیمان نانوشته بین دولت و مردم در نظر گرفته شود و دولتمردان باید نخستین افرادی باشند که در راهبرد مبارزه با فساد پیشرو و پیش‌قدم باشند.

با تأکید بر اهمیت و ضرورت پرهیز از هر نوع تطبیق با فساد در هر سطح و میزان، رئیس جمهور تأکید نمود که اولین گام برای ایجاد امید و اعتماد میان مردم در زمینه مبارزه با فساد، باید داشتن ایستگاهی گوش به زمین برای شنیدن گزارشات مردمی از سوی دولت باشد. او بیان کرد که اصلاح امور و بهبود وضعیت نظام اداری کشور از اهمیت بسیاری برخوردار است و اگر نظام اداری با فساد مبتلا باشد، هر نوع تغییر و تحولی در خدمات عمومی و اصلاح امور مردم با مشکلاتی روبه‌رو خواهد شد.

رئیس جمهور در ادامه توضیح داد که در گذشته، مواردی در مبارزه با فساد وجود داشت که خطوط قرمزی را برای مقامات معین تعیین می‌کرد و می‌گفتند که این افراد محافظت می‌شوند و نباید در مورد آنها تداخلی ایجاد شود. اما اکنون تصمیم گرفته‌ایم که این خطوط قرمز را نادیده بگیریم و به عنوان اصلی‌ترین اولویت خود، منافع ملی و سلامت نظام اداری را در نظر بگیریم. او اضافه کرد که در قوه قضائیه نیز این خطوط قرمز را برداشته و اعلام کرده‌ایم که منافع ملی باید مورد حمایت و تأیید قرار گیرند و اگر فساد درونی در دستگاه‌ها یا نهادهای دولتی وجود داشته باشد، باید بدون تعویق تحت پیگرد قرار گیرد. در این مسیر، دولت هم تصمیم دارد که اولاً سرچشمه‌های فساد را از بین ببرد و ثانیاً در مواجهه با هر گونه تخلف یا فساد، به عنوان پیشوا و پیش‌قدمی در اقدامات برخورد باشد.

رئیس جمهور، با اشاره به دوره دو سال گذشته در معاونت مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت اطلاعات که منجر به کشف و برخورد با موارد مهمی شده و عوامل آنها به دستگاه قضایی ارجاع داده شده‌اند، تأکید کرد که در دولت مردمی، به‌ویژه در راستای رویکردهای اصلی مبارزه با فساد، از سازوکارهای مشارکت مردم استفاده شده است. او بیان کرد که این مرکز به واقعیتی برای مردمی‌سازی در زمینه مبارزه با فساد تبدیل شده و ارزش افزوده‌ای به این مبارزه افزوده است.

رئیس جمهور به عنوان یکی از شرایط اصلی برگزینی اعضای دولت، از داشتن روحیه فسادستیزی خبر داد و اظهار کرد که اگر کسی این روحیه را نداشته باشد و بی‌توجه به وقوع فساد باشد، همکاری او با دولت مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت مبارزه با فساد در هر سطح و مقداری، پیگیری مسئولانه گزارش‌های فساد را به عنوان یک عامل بسیار مهم و ضرور در موفقیت مبارزه با فساد تأکید کرد و بیان کرد که اعلام مصادیق فساد در جامعه بدون برخورد مؤثر یا ارائه نتایج پیگیری، مشکلات و آسیب‌های اساسی در فرآیند مبارزه با فساد را به همراه خواهد داشت و منجر به نا امیدی و کاهش اعتماد مردم خواهد شد.

واضح آرشیو وب فارسی::




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: ]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سیاسی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن