تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 11 اردیبهشت 1404    احادیث و روایات:  Ø§Ù…ام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعاÙ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

 




محبوبترینها


آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1875052111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ایران حدود ۴ میلیون نفر بازیکن حرفه‌ای وجود دارند که هفته‌ای بیش از ۲۱ ساعت بازی می‌کنند.



بازی‌های رایانه‌ای به شدت توجه علاقه‌مندان را در قرن جدید جلب کرده‌اند. آمارها نشان می‌دهند که در ایران حدود ۳۴ میلیون نفر به عنوان بازیکن فعال در این عرصه شناخته می‌شوند، و میانگین سن آنها ۲۳ سال است. از این تعداد، حدود ۴ میلیون نفر بازیکن حرفه‌ای هستند که هفته‌ای بیش از ۲۱ ساعت وقت می‌گذرانند.

در حال حاضر، کمتر جوانی یا نوجوانی را می‌توان یافت که بازی‌های رایانه‌ای در برنامه سرگرمی خود نداشته باشد. این بازی‌ها با استفاده از کنسول، رایانه و حتی گوشی تلفن همراه به راحتی در دسترس همگان قرار گرفته‌اند و به عنوان یک گزینه مناسب برای سپری کردن اوقات فراغت به شمار می‌روند. این بازی‌ها به ویژه در بین نسل جدیدی از جوانان که با تکنولوژی بزرگ شده‌اند، بسیار محبوب هستند. اما همه افراد به دنبال سرگرمی بازی نمی‌روند؛ برخی از آنها علاقه‌مند به حرفه‌ای کردن این صنعت هستند و به دنبال مسیری در زمینه طراحی و ساخت بازی‌ها می‌گردند. همچنین، برخی افراد به فکر تبدیل شدن به گیمر و استریمر هستند.


در حال حاضر، صنعت گیم در سراسر جهان به عنوان یکی از پرسودترین صنعت‌ها شناخته می‌شود. سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند بازگشت سود بسیار زیادی داشته باشد و این موضوع در سراسر جهان توجه ویژه‌ای به خود جلب کرده است. در حال حاضر، علیرغم حمایت‌های اولیه و ابتدایی، مقام‌های برجسته جهانی در صنعت گیم در دست ایرانیان قرار دارند.

بنابراین، حمایت دولت از این صنعت و فعالان آن یکی از درخواست‌هایی است که توسط گیمرها مطرح می‌شود. در حال حاضر، گیمرهای حرفه‌ای در سراسر جهان زندگی خوبی دارند و از لحاظ هزینه‌ها تامین شده‌اند. با این حال، ایجاد بسترهای مناسب برای بازی‌های آنلاین، اینترنت پایدار و آی‌پی‌های مناسب، و تسهیلات در اخذ ویزا از اهمیت بیشتری برخوردار است.

یکی از مشکلات متداولی که گیمرهای ایرانی با آن روبرو بودند، سرعت پایین در دانلود بازی‌ها و آپدیت آنها به همراه پینگ یا زمان تاخیر بالا در بازی‌های آنلاین بود. این مسئله باعث اختلال و تجربه نامناسب کاربری برای گیمرها در ایران می‌شد. به همین دلیل، وعده‌ای برای کاهش پینگ بازی و افزایش سرعت بازی‌ها از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شد. در نهایت، در تاریخ ۲۷ دی ماه سال ۱۴۰۱، سایت و اپلیکیشن "کاهش پینگ بازی‌های رایانه‌ای" با همکاری بخش خصوصی، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شرکت ارتباطات زیرساخت با نام "رادار بازی" راه‌اندازی شد.

 


استفاده از سایت و اپلیکیشن "کاهش پینگ بازی‌های رایانه‌ای" علاوه بر افزایش قابل توجه سرعت دانلود بازی‌ها و آپدیت آنها، باعث کاهش چشمگیر پینگ بازی‌ها نیز خواهد شد. این امر به معنای کاهش تاخیر در بازی آنلاین و بهبود تجربه کاربران است. برای دستیابی به این اهداف، از CDNها (شبکه توزیع محتوا) استفاده می‌شود تا بازی‌ها به داخل کشور منتقل شوند و مسیر دسترسی کاربران داخلی به سرورهای بازی کوتاه شود. همچنین، متخصصان جوان کشور در زمینه طراحی ابزارهای خاص نیز در این فرآیند نقش داشته‌اند. گیمرها می‌توانند از طریق مراجعه به آدرس radar.game از این تحسین برانگیز استفاده کنند.

در ارتباط با این موضوع، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در یکی از رویدادهای جام قهرمانان بازی‌های ویدیویی حاضر شده و در آیین پایانی آن اظهار داشت: "روزی که جلسات آغاز این لیگ را برگزار می‌کردیم، هدفمان این بود که به یک میلیون نفر برسیم و امروز یک و نیم میلیون نفر از فرزندان ما در این لیگ شرکت کرده‌اند. برگزاری این دوره از لیگ تجربه بسیار خوبی بود."

 


به گفته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، لیگ بازی‌سازان ایران به عنوان یک اتفاق بسیار خوب در نظر گرفته شده است. این لیگ به بازی‌های ساخته شده توسط بازی‌سازان ایرانی اختصاص دارد و می‌تواند به گشایش مسائل مهم اجتماعی کمک کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه بیان کرد که بر اساس آمارهای اخیر، حدود ۳۴ میلیون ایرانی به عنوان بازیکن فعال شناخته شده‌اند و میانگین سن آنها ۲۳ سال است. همچنین، از این تعداد بازیکنان، حدود ۴ میلیون نفر حرفه‌ای هستند که هفته‌ای بیش از ۲۱ ساعت بازی می‌کنند. این نشان می‌دهد که بازی‌ها نقش مهمی در زندگی افراد دارند و باید از این فرصت استفاده شود.

در یک پیمایش اخیر که توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام شده است، از هر ۱۰۰ ایرانی، ۴۰ نفر بازی‌های دیجیتال را تجربه می‌کنند. این برآورد نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۰، از هر ۱۰۰ مرد، ۴۶ نفر و از هر ۱۰۰ زن، ۳۵ نفر بازیکن هستند. این در حالی است که در سال ۱۳۹۸، این آمار برای بانوان ۲۹ نفر بود.

همچنین، میانگین سن بازیکنان ایرانی ۲۳ سال است و این افراد به طور میانگین ۹۵ دقیقه در روز بازی می‌کنند. میانگین زمان بازی مردان ۱۱۵ دقیقه و میانگین زنان ۶۴ دقیقه در روز است. تقریباً ۵۸ درصد بازیکنان آنلاین هستند و ۵۶ درصد از آن‌ها هر روز بازی می‌کنند.

با توجه به کل بازیکنان، سه درصد آن‌ها میانسال، ۱۸ درصد بزرگسال، ۳۴ درصد جوان، ۱۹ درصد نوجوان، ۱۷ درصد کودک و ۹ درصد خردسال هستند. تخمین زده شده که در سال ۱۴۰۰، هزینه کل بازیکنان ایرانی برای سخت‌افزار و نرم‌افزارهای بازی‌های دیجیتال حدود ۱۹ میلیارد و ۲۷۹ میلیون تومان بوده است، که تقریباً معادل ۷۳۹ میلیون دلار است.

 




 


 

واضح آرشیو وب فارسی::




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: ]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن