تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 11 اردیبهشت 1404    احادیث و روایات:  Ø§Ù…ام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب Ùˆ دينتان را با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

 




محبوبترینها


آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1875053241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئیس جمهور در مراسم اختتامیه کنگره علامه طباطبایی، بیان کرد که حوزه و دانشگاه اتاق فکر دولت است.


رئیس جمهور ایران در آئین اختتامیه کنگره بین‌المللی علامه طباطبایی، ایران را به عنوان مهد فلسفه و علوم عقلی در جهان تشویق کرد و تأکید کرد که نقش نگاه‌های بلند در تمدن‌سازی و جامعه‌سازی قرآنی بسیار ارزشمند است و باید به آن توجه کنیم.

وی در این مراسم، دست‌اندرکاران برگزاری کنگره را تشکر و قدردانی کرد و بیان کرد که روز فلسفه باید در طول سال و در تمام مراکز علمی و پژوهشی تجلیل شود. او تأکید کرد که نقش فلسفه در تعالی و پیشرفت جوامع، گسترش عقلانیت و خداباوری، و توسعه لایه‌های تمدنی بشر بسیار مهم و ضروری است.

رئیس جمهوری بیان کرد که باید به تمام لایه‌های فلسفه اهمیت داده شود، از جمله فلسفه انسان، هستی، اخلاق، علوم اجتماعی، هنر و معماری، به ویژه فلسفه‌های مضاف. او افزود که علامه طباطبایی به عنوان احیاگر معارف الهی در دوران معاصر، یک فیلسوف، مفسر، متکلم، محدث، ریاضی‌دان و عالم واقعی است که به خود رسیده و در موقعیتی برتر قرار دارد. او قیادت می‌کند و از مردم نمی‌خواهد بروند، بلکه آنها را به خودش جذب می‌کند و از طریق رهنمودهای خود آنها را هدایت می‌کند.

رئیس جمهور در مراسم اختتامیه کنگره علامه طباطبایی، علامه را به عنوان یک عالم واصل و با صفات برجسته انسانی در مقام قرآنی تشویق کرد. وی تأکید کرد که علامه طباطبایی در نگاه به هستی، انسان و مسائل مورد بحث، نگاهی کاملاً توحیدی داشت.

رئیس جمهور بیان کرد که علامه با مقابله با فلسفه الهی و فلسفه غربی، اصول فلسفه و روش رئالیسم را در چهارده مقاله به چالش کشید. او به تعریف علامه از انسان اشاره کرد که نطق را فصل الفصول انسان نمی‌داند و تعریف او از انسان این است که انسان باید حیات خدایی را داشته باشد.

رئیس جمهور به تفسیر علامه طباطبایی از قرآن اشاره کرد و گفت که آیات شریفه نشان می‌دهند که انسان دو خلقت جسمی و جانی دارد.

وی از پژوهش‌های علوم انسانی خواست که با خودباوری برخوردار باشند و اشاره کرد که علامه با عمل به این رویه، انسان‌های وارسته را تربیت کرده است.

رئیس جمهوری همچنین تأکید کرد که باید برکت روح بزرگانی مانند علامه را در علوم انسانی نیز ایجاد کنیم و با نقش آفرینی و تولید علم و ابتکارات، در ارتقاء علوم انسانی جهانی سهیم باشیم.

وی ایران را مهد فلسفه و علوم عقلی در جهان دانست و تأکید کرد که باید توجه کنیم به نقش نگاه‌های بلند در تمدن‌سازی و جامعه‌سازی قرآنی که بسیار ارزشمند است.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت حوزه و دانشگاه، خواستار نوآوری و خلاقیت در تمام حوزه‌ها، از جمله علوم انسانی شد و تأکید کرد که دانشگاه‌ها باید با بهره‌گیری از فناوری‌های روز، در تمام عرصه‌ها حضور پررنگی داشته باشند.

رئیس جمهور با اشاره به مسائل کشور و شبهاتی که در میان مردم مطرح می‌شود، تأکید کرد که باید در حوزه دانش‌افزایی و معرفت‌افزایی و با استفاده از فضای ارتباطی و فناترین بسترهای دیجیتال، نقش آفرینی کنیم و پاسخ‌های روشن و دقیقی برای سوالات و شبهات نسل جوان امروزی ارائه کنیم. او با تأکید بر ضرورت معرفت‌افزایی و دانش‌افزایی، خواستار حل شدن شبهات از طریق تلاش و تحقیقات شما، فرهیختگان حوزه و دانشگاه، بود.

واضح آرشیو وب فارسی::




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: ]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سیاسی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن