تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 10 اردیبهشت 1404    احادیث و روایات:  Ù¾ÛŒØ§Ù…بر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ØŒ شيطان فØ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

 




محبوبترینها


آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1875051924




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تولید گوشی‌های ایرانی و توجه دولت سیزدهم به این مسئله


یکی از نگرانی‌های مردان صنعت ایران از گذشته تا به امروز، تولید گوشی‌های تلفن همراه در این کشور بوده است. طبق آخرین اظهارات مسئولان این حوزه، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال حداقل یک میلیون گوشی داخلی تولید شود.

تا قبل از این، تنها یک شرکت به عنوان تولیدکننده محدود گوشی‌ها شناخته می‌شد، اما برخی کارشناسان در این حوزه معتقدند که این شرکت بیشتر به عنوان مونتاژ کننده قطعات وارداتی گوشی‌ها بوده است تا تولیدکننده‌ای که تمام مراحل تولید را در داخل کشور انجام دهد.

در سال‌های گذشته، گوشی‌هایی که در داخل تولید می‌شدند، در بازار موجود بودند. اما از نیمهٔ سال ۱۳۹۸، تولید گوشی تلفن همراه داخلی به یکی از موضوعات حوزه فناوری اطلاعات تبدیل شد. هدف از این تولید، ساخت یک گوشی با کیفیت داخلی است که مشکلات مدل‌های قبلی را برطرف کند و قادر به رقابت با نسخه‌های خارجی باشد.

تولید گوشی داخلی دارای مزایایی است که اشاره شده است، مانند افزایش قدرت خرید مردم، تحول دیجیتال و ایجاد اشتغال. هرچند ویژگی‌ها و خدمات مرتبط با گوشی داخلی هنوز اعلام نشده‌اند، اما به نظر می‌رسد استفاده از سیستم عامل داخلی یکی از این ویژگی‌ها خواهد بود.

موضوع دیگری که اعلام شده، امکان باندل کردن گوشی‌های ایرانی توسط اپراتورها است. باندل کردن یعنی ارائه گوشی‌های همراه همراه با سیم‌کارت اپراتورهای معتبر در یک بسته به مشتریان. این خدمت در کشورهای پیشرفته مدت‌هاست ارائه می‌شود.

بعضی از اپراتورها از بسته‌های باندلینگ گوشی استفاده می‌کنند و گوشی‌های مختلف را به همراه خدمات اینترنتی و تماس خود در یک بسته به مشتریان ارائه می‌دهند. در زمان تحویل گوشی به مشتری، شرایطی تعیین می‌شود و هزینه به صورت اقساطی محاسبه می‌شود.

همراه با این گوشی، پکیجی همراه است که تا پایان اقساط، مشتریان می‌توانند از گوشی استفاده کنند. به عنوان مثال، گوشی را با سیم‌کارت اپراتور در اختیار کاربران قرار می‌دهند و مشتریان تا زمانی که اقساط گوشی را به‌صورت کامل و به موقع پرداخت کنند، نمی‌توانند سیم‌کارت را تغییر دهند و از خدمات تماس و اینترنت این سیم‌کارت استفاده کنند. در صورتی که به شرایط باندلینگ عمل نکنند، بعد از مدت زمان مشخصی، گوشی غیرفعال می‌شود و قابل استفاده نیست.

اگر اپراتورهای داخلی بتوانند گوشی‌های ایرانی را باندل کنند، به این معناست که هر اپراتور با ارائه گوشی ایرانی، مشترک را ملزم به استفاده از خدمات اپراتور خود می‌کند. به علاوه، می‌توان گوشی را با شرایطی مانند پرداخت اقساطی خریداری کرد. این اقدام می‌تواند منجر به افزایش سهم گوشی‌های ایرانی در بازار شود.

در شرایطی که در گذشته نیز تولید گوشی‌های ایرانی مورد توجه دولت‌های هم‌گذشته بود، با آغاز دولت سیزدهم، این موضوع نیز به توجه ویژه‌ای دست یافت. عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در روزهای نخستین فعالیت خود، اعلام کرد که از یک گوشی موبایل ایرانی استفاده می‌کند که دارای ظرفیت‌های مناسبی است و قابل رقابت با گوشی‌های خارجی می‌باشد.

وی در همان زمان به برنامه وزارت ارتباطات برای تولید گوشی موبایل داخلی اشاره کرد و اعلام کرد که سالانه حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون گوشی همراه به ایران وارد می‌شود که این واردات حدود ۳ تا ۵ میلیارد دلار ارزبری را به همراه دارد. او تاکید کرد که ظرفیت‌های مناسبی برای تولید گوشی موبایل در کشور وجود دارد، اما باید بازار محلی برای آن شکل گیری یابد و مردم به این محصولات اعتماد کنند. البته او اذعان کرد که ممکن است نواقصی در این محصولات وجود داشته باشد، اما باید توجه داشت که این گوشی‌ها تولید داخلی هستند و از ظرفیت جوانان برای ساخت آنها استفاده می‌شود. این تولید موجب اشتغال‌زایی خواهد شد، در مردم و جامعه اعتماد به نفس ایجاد می‌کند و قیمت آن نسبت به گوشی‌های خارجی ارزان‌تر است.

بعضی از فعالان بازار موبایل به مسئله‌ای اشاره کرده‌اند و می‌گویند در مرحله اول امکان تبدیل شدن به قطعه‌ساز تلفن همراه وجود ندارد و در واقع نیازی هم به آن نیست، بلکه تمرکز باید بر تحقیق و گسترش نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها قرار گیرد. آنها مثال‌هایی از کشورهایی مانند هند، ویتنام، اندونزی و چند کشور آمریکای جنوبی مانند برزیل را مطرح کردند که با ایجاد خطوط مونتاژ تلفن همراه، اشتغال‌زایی فراوانی را به همراه داشته‌اند و با توجه به تجربا توجه به اطلاعات کنونی من که تا سپتامبر ۲۰۲۱ به‌روز است، من نمی‌توانم در مورد وضعیت فعلی تولید گوشی‌های موبایل در ایران و تحولات بعد از آن صحبت کنم. لطفاً از منابع خبری معتبر و منابع دولتی یا صنعتی مربوطه برای به‌روزرسانی اطلاعات استفاده کنید.

واضح آرشیو وب فارسی::




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: ]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن