رئیسجمهور اظهار کرد: تبادل نظر بین دولت و مجلس بسیار مهم است و همه ما مثل اعضای یک تیم هستیم که با هم سوار بر یک کشتی هستیم. در نشست مشترک دولت و مجلس به مناسبت روز مجلس، سیدابراهیم رئیسی، که برای حمایت از لایحه بودجه 1403 در مجلس حاضر شده بود، تاکید کرد که نقد و نظر مشترک بین این دو نهاد بسیار ارزشمند است. او افزود: "همه ما در یک قایق قرار داریم و اگر موفقیتی رخ دهد، برای همه ما خواهد بود. اما اگر نقصی وجود داشته باشد، تأثیر آن بر همگان خواهد بود. هم شما نمایندگان مجلس و حوزه انتخابیه و هم ما در دولت، در معرض قضاوت مردم قرار داریم."
وی افزود: ما باید برای مسائل مختلف اولویتهایمان را مشخص کنیم. برای رفع نیازها، باید با توجه به اهمیت و اولویتها اقدام کنیم. در مواردی که دولت تصمیم میگیرد که باید مجوز مجلس را دریافت کند، در قوانین دو فوریت و یا حتی سه فوریت وجود دارد. این فوریتها به منظور حل مسائل و برونرفت از شرایط دشوار ایجاد شدهاند.
رئیسی اظهار داشت: ما معتقدیم که در ساختار نظام جمهوری اسلامی، بنبست و مسدودی وجود ندارد. در این دولت، ما اعتقاد داریم که اگر به چالشی برخوردیم، باید راه حلی پیدا کنیم و اگر مشکلی دیدیم، باید سعی کنیم آن مشکل را حل کنیم، نه اینکه بگوییم دولت قبلی چنین بوده است و دولتهای گذشته چنین عمل کردهاند. ما میخواهیم مردم ببینند که ما اراده داریم مشکلات را حل کنیم و از پاسخگویی فرار نکنیم.
رئیس دولت سیزدهم تأکید کرد: در یک منطقه خاص، یک پروژهای وجود دارد که برای ۲۰ سال به تعویق افتاده است. برخی ممکن است بگویند این مسئله به گذشته مربوط است، اما در نهایت باید برنامهای برای حل این مشکل ایجاد کنیم و مردم را در انتظار نگذاریم. اگر این پروژه در گذشته به طور اصولی آغاز نشده باشد، باید به مردم توضیح دهیم که چرا این امر اتفاق نیفتاده است. همچنین، کارگاههای نیمهفعال و غیرفعال را نیز باید به کار انداخته و فعال کنیم تا به ایجاد اشتغال کمک کند.
رئیس دولت افزود: "نظام پرداخت حقوق به اقشار مختلف، از جمله معلمان و کارگران و کارمندان، باید عادلانه باشد. هر کس باید به هر حقی که دارد، دست یابد. مردم انتظار دارند که نظام پرداخت به عدالت اجتماعی رسیده و همه اعضای جامعه در برنامهریزیها مشمول شوند. ما با ۸۵ میلیون جمعیت، موظف به توجه به همه افراد جامعه هستیم، چه در حوزه انتخابیه و چه در دولت."