فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره تنگههای راهبردی و مسیرهای آبی اقتصادی دریاها و اهمیت حمل و نقل دریایی و مبارزه با تروریسم دریایی صحبت کرد. او گفت که شناورها در حال اسکورت کردن تا دهانه کانال سوئز هستند. این عملیات توسط نیروی دریایی ارتش در حال انجام است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش با تقویت توان نظامی خود در حفظ خطوط ارتباطی مواصلاتی مشغول است، خواستار کمک جامعه دانشگاهی برادران خود در نیروی دریایی شد. او اهمیت ناوگروه ۸۶ را برجسته کرد و افزود که برای انجام عملیات دریانوردی بزرگ، پژوهشها و مطالعات زیادی انجام شده است. همچنین، جامعه دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان با بررسی شرایط جوی اقیانوسهای جهان، مسیرهای دریانوردی را بررسی کرده و بهترین مسیرهای دریایی را برای دریانوردان فراهم کردهاند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش به اهمیت داشتن تکنولوژی بالا برای حضور در دریا اشاره کرد و اظهار کرد که صنایع دریایی، از جمله صنایعی هستند که دارای تکنولوژی پیشرفتهای هستند. وی به عنوان مثال زیردریایی و ناوشکن را نام برد و بیان کرد که حضور ناوشکن تمام ایرانی "دنا" در این ماموریت، اقتدار دریایی و نظامی ایران را به جهانیان نشان داده است.
همچنین، فرمانده نیروی دریایی ارتش به دستاوردهای ناوگروه ۸۶ اشاره کرد و به اهمیت حضور دریایی در دیپلماسی اشاره کرد. ناوگروه ۸۶ با حضور در کشور برزیل، نقش مهمی در دیپلماسی دریایی ایفا کرده و قدمت فرهنگی ایران را به جهانیان نشان داده است.
فرمانده نیروی دریایی با اشاره به ناوشکن دنا، که توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است، بیان کرد که در طول ماموریت ۲۳۰ روزه خود و پیمایش ۶۵ هزار کیلومتر دریانوردی، توان مهندسی و دانشگاههای کشور در طراحی و ساخت این شناور را به نمایش جهانیان برده است. امروز نیز، حضور ناوشکن دنا در رزمایش نیروی دریایی هندوستان که با حضور ۵۰ کشور برگزار میشود، افتخار آفرین است.
فرمانده نیروی دریایی ایران با اشاره به مصاحبه فرمانده نیروی دریایی روسیه که تنها یک کشور ابرقدرت قادر است این ماموریت حساس را انجام دهد، اظهار کرد: ما توانمندیهای ترکیبی را داشتیم و پرچممان را در تمام اقیانوسها به نمایش گذاشتیم. ما به قدرت منطقهای علاقه داشتیم و با این حرکت نشان دادیم که این قدرت را داریم.
وی در پایان بیان کرد: با تلاش و همت شما عزیزان، ایجاد روشهای بومی و نوین برای تأمین نیازهای دریانوردی، بازمهندسی لجستیک بومی و حفظ و صیانت از مرزهای ارتباطی ایران اسلامی در تمام نقاط جهان ممکن خواهد بود.